28 July, 2017
21:00-03:00
Pllek

Tt. Neveritaweg 59, 1033 WB Amsterdam

Tickets Facebook

Join us:


Going Places #2: Reggae Vibrations

 

Tijdens de tweede editie van Going Places reizen we af naar het Caribisch gebied. Onder de vlag van Reggae Vibrations toveren we pllek vrijdag 28 juli eenmalig om tot een waar ‘Little Jamaica’.

Om 21.00 beginnen we de avond met een expositie opening, gevolgd door de open air vertoning van I Am Bolt (2016), de nieuwste documentaire over de Jamaicaanse sprintlegende Usain Bolt, de snelste atleet ter wereld.

Direct na de film luidt Bagjuice (live) het feest in met hun explosieve reggae/dub sound, binnen in het cafe/restaurant. DJ’s Back-a-Wall en Empress Messenjah nemen het stokje over en draaien hun favoriete uptempo reggaeplaten tot in de late uurtjes. Heerlijke Surinaamse vegahapjes van Ital Journey Catering maken de Carribean vibes helemaal compleet.

GOING PLACES | REGGAE VIBRATIONS
Expo & food: 21.00 | Film: 22.30 uur | Live & DJ’s: 23.30 – 03.00
FILM TICKETS ONLINE: €8,50 | DEUR: €10,00
LINK: http://bit.ly/reggaevibrations (de expo en het feest zijn gratis!)

EXPO: Steven Sikkens
DESIGN: Y
FILM: I Am Bolt (2016, 103 min, Engels met Nederlandse ondertiteling)
LIVE: Bagjuice
BEATS: DJ Back a Wall and DJ Empress Messenjah
FOOD: Ital Journey Catering

FOOD & ART
Vanaf 21.00 uur kun je genieten van lekkere Surinaamse vegan snacks vanItal Journey Catering. Ondertussen opent op de galerij in het restaurant een expositie.

Wil je al voor 21.00 uur in ons restaurant dineren? Reserveer dan op tijd viahttp://bit.ly/etenreserverenpllek!

FILM (OPEN AIR)
Om 22.30 vertonen we de documentaire I Am Bolt (2016) waarin we een kijkje nemen in het leven van de snelste atleet uit de sportgeschiedenis, de uit Jamaica afkomstige Usain Bolt. We leren het uiterst gedisciplineerde sporticoon kennen aan de hand van uiterst bijzondere en vaak ook erg grappige gesprekken met zijn ouders, coach, teamgenoten en met hem zelf natuurlijk.

Kaarten voor de film kun je online bestellen of op de dag zelf halen aan de deur tot de voorraad strekt. Bij slecht weer verplaatsen we de film naar binnen, dus het gaat altijd door. Het Reggae feestje na de film (start: 00.00 uur) is verder helemaal gratis!

FUNKY BEATS (BINNEN)
Na de film gaan we binnen verder in ons café/restaurant, dan omgedoopt tot een ware Yard Party. Bagjuice luidt het feest in, gevolgd door DJ Back a Wall en DJ Empress Messenjah.

Bagjuice
Sinds het ontstaan van Bagjuice in 2013 heeft de band de grenzen van reggae & dub opgezocht en deze met verschillende stijlen in een unieke sound versmolten. Op het podium worden eigenzinnige reggae tunes afgewisseld met live gedubde instrumentals; van diepe ruimtelijke dub tot opzwepende uptempo grooves!

DJ Back-a-Wall
Back-a-Wall (Selecter Hobbol) maakt met zijn vinyl van elke avond een feestje. Dit doet hij niet alleen. Hij is in het gezelschap van MC Jahford die zorgt voor de slagroom op de taart. Back-a-Wall zorgt voor een vliegensvlugge afwisseling tussen de grootste reggae klassiekers.

DJ Empress Messenjah
Empress Messenjah is een bekende naam in de reggae scène. Ze richt zich vooral op roots reggae muziek, waarmee ze een positieve boodschap uit wilt dragen. In 1983 begon ze met draaien en nog altijd is zij actief in the scene. Ze heeft twee keer per week een reggae programma bij Radio Razo en haar maandelijkse Cultural Roots Night in Cafe The Zen. Empress Messenjah is voor diverse nationale en internationale reggae artiesten DJ en host tijdens evenementen in o.a. Melkweg, Paradiso, Patronaat, Heineken Music Hall, P60, Effenaar.

☀☀☀

Pllek Going Places #2 | Reggae Vibrations is een samenwerking tussen Pllek, Outdoor CinemaGasten in je GezichtCaribbean Creativity enReggae Movement NL