16 February, 2020
19:00
Paradiso Noord/Tolhuistuin

IJpromenade 2, Amsterdam

Tickets Facebook

Join us:


Marley75: RasTa: A Soul’s Journey (2013) | Tolhuistuin

 

We sluiten het Marley75 Film Festival af op zondag 16 februari met een vertoning van RasTa: A Soul’s Journey (2011) op het Tribute to Bob Marley | Paradiso van Reggae Vibrations!

Tickets: http://bit.ly/marley75-rasta-tolhuistuin (gratis toegang tot de film bij aankoop van een kaartje voor het Tribute).

Marley75: RasTa: A Soul’s Journey (2011) | Paradiso Noord/Tolhuistuin
Datum: Zondag 16 februari
Tijd: 19:00 uur
Venue: Paradiso Noord – Tolhuistuin (IJpromenade 2, Amsterdam)
Titel: RasTa: A Soul’s Journey
Regisseur: Stuart Samuels
Land: Jamaica/Canada
Jaar: 2013
Lengte: 90 min
Tickets: gratis toegang tot de film bij aankoop van een kaartje voor het Tribute to Bob Marley, €13,50 (early bird) via http://bit.ly/tribute-to-bob-marley, €19,50 aan de deur

Bob Marley, reggae’s meest beroemde icoon, was geïnspireerd door Rastafari om de boodschap van liefde, vrede en eenheid over de hele wereld te verspreiden. Nu, 29 jaar na zijn dood, begint zijn kleindochter Donisha Prendergast aan een wereldreis om zijn spirituele erfenis te ontdekken. Ze reist door tijd en ruimte – Amerika, Israël, Ethiopië, Zuid-Afrika, Engeland, India, Canada en Jamaica – om te praten met Rastafari ouderlingen en New School Rasta’s over de evolutie en wereldwijde impact van Rastafari vanaf de jaren ’30.

Op 6 februari 2020 zou Bob Marley 75 jaar zijn geworden en daarom organiseren wij het Marley75 Film Festival verspreid over verschillende venues in Amsterdam (en Rotterdam)! Van 1-16 februari slaan Caribbean Creativity, Melkweg Film, De Balie, Rialto, Filmtheater de Uitkijk, Studio/K, Filmhuis Cavia, Oxville Cinema, Theater Vrijburcht, Paradiso Noord – Tolhuistuin, Reggae Vibrations en LantarenVenster de handen ineen om de Jamaicaanse King of Reggae te eren. Tijdens het Marley75 Film Festival zetten we Marley, zijn muziek en zijn geboorteland in het zonnetje en vieren we zijn leven en legacy met premières, klassiekers en feestjes.