22 July, 2016
21:00-03:00
Pllek

TT Neveritaweg 59, Amsterdam

Facebook

Join us:


Tijdens deze tweede editie van Going Places reizen we samen met onze Muchachas Borrachas af naar Latijns-Amerika. Onder de titel Fiesta Latinoamericana (bekend van OT301) dompelen we pllek vrijdag 22 juli met het oog op de Olympische Spelen onder in Braziliaanse sferen. Dit keer pakken we uit met de Nederlandse première van de prachtige Braziliaanse speelfilm Neon Bull, een intiem optreden van de Braziliaanse band Roda da Holanda en een heerlijke dansavond met DJ Eduardo Furia. Deze doorgewinterde Latin DJ zal de zaal doen schudden met swingende mestizo sounds, van salsa tot samba, en uiteraard met een stevige Braziliaanse touch vanwege het thema van de avond.

Kortom: Vem pra festa com a gente, relaxar no nosso cinema ao ar livre, brindar com os amigos e dançar até cair en estilo Brasileiro (Kom en feest met ons mee, chill in onze buitenluchtbioscoop, toast met je vrienden, en dans tot je erbij neervalt in Braziliaanse stijl)!

GOING PLACES #2 | FIESTA LATINOAMERICANA (Estilo Brasileiro)
Tijd: 21.00-03.00 uur | Start film: 22.15 uur
Feest: gratis entree | Film: tickets (€8,50) via http://bit.ly/goingplaces2fiestalatinoamericana of aan de deur op de dag van het event
FOOD: Jazmina Delicious
ART: R.U.A. – Reflexo on Urban Art en Bodypaint by lily UV
FILM: The City of Samba (6 min) | Neon Bull (101 min, 2015, Nederlandse première, trailer: https://youtu.be/dNHbYjPFoU0)
FUNKY BEATS: live: Roda da Holanda | dj: Eduardo Furia
MEER INFO & RSVP: www.facebook.com/events/518792378311797/


FOOD & ART
Vanaf 21.00 uur kun je genieten van heerlijke kleine hapjes van de Jazmina Delicious en lekkere tunes van onze resident DJ Marcelo Umana. Op de galerij in het restaurant hebben we tevens vanaf 21.00 uur een toffe expo van de Braziliaanse straatkunstenaars R.U.A. – Reflexo on Urban Art en de hele avond zal Bodypaint by lily UV aanwezig zijn om maravilloso paintings op jullie te zetten. Wil je al voor 21.00 uur in ons restaurant dineren? Reserveer dan op tijd op http://bit.ly/etenreserverenpllek!

FILM (OPEN AIR)
Vlak na zonsondergang vertonen we op het strand de Nederlandse première van Boi Neon – Neon Bull, een prachtige speelfilm over het Braziliaanse plattelandsleven. Iremar werkt in de traditionele rodeostallen in het Noordoosten van Brazilië, waar ze de ‘vaquerada’ rijden – een tradionele rodeo waarbij twee mannen te paard een grote stier bij zijn staart proberen neer te halen. Maar achter deze stoere werkzaamheden van Iremar schuilt een man die een rustig en eenzaam leven leidt. Terwijl hij met de stieren van stad naar stad reist, droomt hij ervan kledingontwerper te worden. In een unieke mix van sociaal realisme, impressionistische beelden en zinderende erotiek geeft Neon Bull een vernieuwende blik op het machismo van Latijns-Amerika. De film ging in 2015 in wereldpremière op het Filmfestival van Venetië en won daar de Speciale Juryprijs.

Voor Boi Neon – Neon Bull draaien we ook nog de schitterende korte film The City of Samba (6 min, 2012, winnaar van Vimeo’s Top 12 of 2012 Award).

FUNKY BEATS
Na de film gaan we binnen verder in ons café/restaurant, dan omgedoopt tot club, met een funky Latin avond. We trappen af met een live optreden van de Braziliaanse band Roda da Holanda. Daarna neemt DJ Eduardo Furia het roer over en laat hij jullie ongetwijfeld tot diep in de nacht dansen!

pllek is Going Places! Deze zomer organiseren we vier avonden waarin we op avontuur gaan naar verre landen, zomerse oorden en tropische werelddelen. Met de combinatie van film, hapjes en muziek halen we vier continenten voor één avond naar pllek. Going Places is een culturele reis naar Amsterdam Noord… en voorbij de horizon. Reis met ons mee, kijk, proef, dans en vier de diversiteit van onze planeet.

Going Places /Fiesta Latinoamericana is een samenwerking tussen pllek,Outdoor Cinema, Caribbean Creativity, Muchachas Borrachas en Gasten in je Gezicht.

GOING PLACES VOOR IN DE AGENDA:

VRIJDAG 12 AUGUSTUS
21.00-03.00 uur
Going Places #3 | Indian Summer
Met de vertoning van Killa (2015, India, 78 min) en een Indiase dansavond.

VRIJDAG 23 SEPTEMBER
21.00-03.00 uur
Going Places #4 | Afrolijk
Met de vertoning van Ayanda (2015, Zuid-Afrika, 105 min) en dansavond met Rituals by AfroLosjes.

Fiesta_Latinoamericana_Estilo_Brasileiro