15 January, 2016
21:00-03:00
De Balie

Kleine Gartmanplantsoen 10, 1017RR Amsterdam

Tickets Facebook

Join us:


Fiesta Latinoamericana (Ambiente Chileno)

Op vrijdag 15 januari hosten we samen met Cinéart Nederland en Nalacs de Nederlandse première van de gevierde Chileense documentaire El botón de nácar (The Pearl Button) van regisseur Patricio Guzmán. Dit keer zijn we te gast in De Balie in Amsterdam en pakken we uit met een Fiesta Latinoamericana in ambiente Chileno!

Na de film, die om 21.00 uur begint met een korte inleiding, ligt er in de bar een heerlijke empanada van Jazmina Delicious klaar voor alle bezoekers en zal haar partner DJ Eduardo voor de nodige swingende mestizo sounds zorgen. Beiden komen uit Chili, dus met de Chileense touch zit het deze avond wel goed!

De film is emotioneel, aangrijpend en soms ook confronterend, en op onze fiesta is er zowel ruimte om rustig na te praten als ruimte om alle indrukken en gedachten van je af te dansen.

FILM LATINOAMERICANA (21:00-22:45 uur)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
El botón de nácar (2015, 82 min.)

*** Spaans gesproken met Nederlandse ondertiteling ***
*** vooraf: een korte inleiding ***
*** achteraf: een gratis empanada van Jazmina Delicious voor alle bezoekers van de film ***

FIESTA LATINOAMERICANA (22:45-03:00 uur)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
DJ Eduardo (¿Que Pasa?)

*** mestizo sounds met een Chileense touch ***
*** Na het uitdelen van de gratis exemplaren voor de bezoekers van de film, zal Jazmina Delicious de hele avond haar overheerlijke empanadas verkopen (uiteraard tot de voorraad strekt) ***

TICKETS
▬▬▬▬▬
Film (21.00 uur) = €10,00 (€8,50 voor studenten en pashouders)
Fiesta (22.45 uur) = gratis!

*** Kaartjes voor de film kunnen hier op de website van De Balie worden gekocht. Wees er snel bij, want er zijn maar 50 plekken beschikbaar! ***

Deze Fiesta Latinoamericana wordt georganiseerd door Muchachas Borrachas in samenwerking met Cinéart en NALACS. Cinéart is een onafhankelijke Nederlands-Belgische distributeur die zich exclusief op arthouse toelegt (www.cineart.nl). NALACS is de Nederlandse Vereniging voor Latijn-Amerika- en Caribische Studies (www.nalacs.nl). Uiteraard wordt de fiesta ook weer ondersteunt door de gebruikelijke partners Gasten in je Gezicht en conSentido.

Meer info & RSVP: www.facebook.com/events/880783605372088

Fiesta_Latinoamericana_Chileno_voor_en_achterkant